bienvenidos
Mi foto
Spain
Mi nombre es María, y soy maestra de educación infantil. Me he animado a hacer este blog para compartir vivencias y material de nuestro maravilloso trabajo. Un saludo a todos.

miércoles, 7 de abril de 2010

LA ESCUELA DE LAS LETRAS




LES LLETRES VAN A L'ESCOLA.


Hola nens, us explicaré el conte d'unes lletres que anàven a una escola molt bonica. Si, si, feien com vosaltres. Oi, que vosaltres aneu a l'escola també? I a que apreneu moltes coses?, i, a que jugueu amb els vostres amics?

Doncs les lletres també ho fan, per això ens poden explicar moltes coses per que les han après a la classe amb la seva senyoreta i els seus companys.

Voleu que us expliqui el conte? Doncs....

Vet aquí una vegada que hi havia un grup de lletres que eren amigues, y un dia a una d'elles els Reis li van portar un llibre de contes, però sabeu que va passar?, que, malgrat eren lletres, cap d'elles no sabien llegir per que encara no anàven a l'escola. I una d'elles va dir:
Hem d'anar a l'escola a aprendre moltes coses i a tenir molts amics.
Si, si, això a aprendre coses i a fer treballs molt bonics.
I tindrem una senyoreta.
I jugarem al pati.
Que bé, que bé.
Anem a l'escola.

I, així van fer, igual que feu vosaltres, i cada lletra va anar a una classe diferent: la lletra A va anar a la classe dels Astronautes, la lletra E a la classe dels Estels, la lletra I a la classe de les Iguanes, la lletra O a la classe dels Ossos, i la lletra U va anar a la classe dels Unicornis.

Cada dia anaven a l'escola i van aprendre moltes coses: a llegir contes amb aventures de princeps, princeses i monstres, d'animals que vivíen a la selva, i molts més. Van aprendre a comptar els números, feien figures de platilina, pintaven dibuixos molt bonics, passàven la llista i miràven el temps: si feia sol, si estava núvol o si plovia. I quan acabàven la feina, sortíen al pati i jugàven amb els amics. I moltes coses més. Us deixaré amb elles que us ho explicaran millor.

.....................FI......................



La escuela de las letras es el título que he dado al trabajo de aprendizaje de las vocales que estamos realizando este curso. Consiste en un breve cuento sobre las letras vocales que deciden ir al colegio a aprender muchas cosas. A partir de esta idea se trabajan las letras de manera exhaustiva, discriminando el sonido, la forma, repasando el trazo, etc.
En esta entrada encontraréis la tapa del trabajo y el cuento que lo acompaña.

En breve, colgaré en el blog, el trabajo de las letras vocales. Espero que os guste y os sea de utilidad.

No hay comentarios:

Publicar un comentario